Actualitate

Lider sindical: Avem numai habarniști puși politic

Încă doi liberali au fost numiți în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, deși nu au nicio legătură cu sistemul energetic. Asta i-a revoltat pe liderii de sindicat.

Ion Popescu, președintele Sindicatului Renașterea Jilț Sud, a comentat faptul că avocații Nicolae Bobu (PNL Gorj) și Alexandru Florian Gătejescu (PNL Dolj) au fost numiți supraveghetori, pe indemnizații de peste zece mii de lei pe lună.

“Avem numai habarniști puși politic în Consiliul de Supraveghere, cu salarii de mii de euro”, a comentat Ion Popescu, care spune că acei oameni nu știu lipsurile din cariere miniere și termocentrale. “Așa am ajuns din cauza incompetenților care ne conduc”, a mai spus liderul sindical.

Avocații Nicolae Bobu și Alexandru Florian Gătejescu au fost numiți joia trecută în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Noii supraveghetori au mandate de patru luni, la fel ca și ceilalți cinci membri ai CS.

Din Consiliul de Supraveghere mai fac parte: Marcoci Alexandru – președinte, Vlad Constantin, Georgescu Petre Mădălin, Tanasiev Vladimir, Eftenoiu Mădălin-Cornel - membri.

 

Vizualizări: 3,333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: