Actualitate

Lider de sindicat: Serviciile trebuiau să intervină!

Situația în care se regăsește Complexul Energetic Oltenia este pasată de la un politician la altul și de la liderii de sindicat către conducerea companiei sau către serviciile secrete.

Boby Munteanu, președinte Cartel ALFA Gorj, crede că serviciile ar fi trebuit să intervină în ceea ce se întâmplă la producătorul de energiei.

Boby uită însă că și el ca lider de sindicat putea să facă acest lucru, uită însă că a anunțat că lucrează de câteva luni la ”nește” chestii care să-i dea peste cap pe ăia de la Comisia Europeană. Boby este doar un vorbitor, faptic încă mai doarme și, ca și element de sindicat, este ceva sub ”bășinașii” care au apărut în ultimii doi ani, chiar dacă este președintele Cartel ALFA Gorj.

„Aici era misiunea serviciilor, părerea mea! Ei puteau să intre într-o alertă, adică, orice om, își dă seama că aici a fost ceva care nu era în regulă. Și politicul trebuia să întervină, și își dă seama oricine că aici a fost neînregulă și este în continuare. Oare nu mai sunt tineri în Oltenia și în Gorj pentru un post în SPV?", spune Alin Munteanu de la Cartel ALFA Gorj. 

 

Vizualizări: 1,362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: