Actualitate

Mai este nevoie de angajări la CEO? Vezi aici ce spun liderii de sindicat

Problema lipsei de personal din cadrul Complexului Energetic Oltenia nu pare să aibă o rezolvare, chiar dacă administrația companiei energetice a decis să-i reîncadreze pe un post pe cei care au ieșit la pensie. Acest lucru este recunoscut chiar de liderii de sindicat, însă o astfel de mutare din partea Directoratului CEO este puțin probabilă în acest moment.

Mai mult decât atât, reprezentanții salariaților se gândesc la cei 1800 de angajați care au contracte de muncă până în luna decembrie și, în funcție de cum se vor desfășura lucrurile pentru ”determinați”, sindicaliștii ar putea solicita noi angajări la producătorul energetic, chiar dacă Planul de Restructurare semnat cu Comisia Europeană nu permite acest lucru.

„Pot să spun că da! Dar, în primul rând, îmi doresc să fie angajați cei 1800 de salariați pe perioadă nedeterminată și apoi putem muta discuția din acest punct de vedere. Dar, atât timp cât există această situație incertă, iar eu sper ca lucrurile să se rezolve până în luna decembrie, pentru ca această situație să înceteze”, spune liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe.

La rândul lui, Alin Munteanu, liderul Cartel Alfa, cred că oameni vor fi reangajați... până trec alegerile.

 

Vizualizări: 5,719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: