Politică

Liberalii cer renumărarea voturilor. Romanescu: Iordache vorbește de fraudă?

Disperare la cote maxime în tabăra perdanților. Liberalii au cerut să fie renumărate voturile la Târgu Jiu și la Motru. Ion Iordache vorbește în presa locală despre o fraudare a alegerilor care i-a adus pe el și pe subalternul lui, Iulian Popescu, pe locul doi. Primarul Marcel Romanescu a reacționat după aceste declarații: "Iordache vorbește de fraudă?".

 

Mai mult, primarul Romanescu a declarat la Radio Infinit că diferența dintre el și Iulian Popescu, de la PNL, e de o mie de voturi, nu de "2, 3, 10". "Le pot înțelege disperarea. Dar sunt sute de voturi care au fost întoarse cu vot pentru domnul Marian Ciofîcă. Au ajuns pe buletinul lui Iulian Popescu. Și eu mi-aș dori să fie renumărate voturile pentru că are voturi exprimate pentru domnul Ciofîcă. Sunt de acord să se numere voturile și ale mele, și ale lui Iulian Popescu. Vorbim de o diferență de 1.000 de voturi între mine și domnul Iulian Popescu. Ce poate să-și imagineze? Dacă erau doua, cinci, zece voturi, dar la o mie de voturi...? Cred ca nimeni n-a dormit în noaptea aia și și-a făcut treaba cu prisosință. Au pierdut. Din păcate, nu știu sa piardă. Au investit foarte mulți bani în aceasta campanie electorala, foarte multa mizerie", a reacționat primarul Marcel Romanescu. 

 

Edilul a mai afirmat că senatorul Iordache ar trebui să fie ultimul care să vorbească despre fraude electorale: "Iordache vorbește de frauda? Ce fraude? Fraude am întâlnit în fiecare cartier din Târgu Jiu, realizate de PNL și domnul Ion Iordache. Știe foarte bine cati bani a băgat în campania electorala de la Târgu Jiu. E ultimul care ar trebui sa vorbească de așa ceva. Dânsul trăiește într-o lume paralelă. Cum sa declari ca a castigat domnul Iulian Popescu? Poate pentru dumnealui, doar pentru dumnealui e primar Iulian Popescu", a mai spus Romanescu.

Vizualizări: 1,259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: