Politică

Liberal demis după ce a înjurat PSD

Secretarul general al TNL, Octavian Oprea, a fost demis din funcție. Totodată, acesta a fost eliberat și din funcția de subsecretar de stat de la Autoritatea pentru Digitalizarea României. Președintele TNL, Mara Mareș a confirmat informația printr-un comunicat de presă.

„Urmare a evenimentelor petrecute la Școala de vară a Tineretului Național Liberal, în urma analizarii materialelor video și a discutiilor avute cu mai multe persoane prezente, a fost clarificat modul în care acest incident regretabil s-a produs și s-au stabilit rolurile participanților în respectivul eveniment.

Cu efect imediat, urmează ca Secretarul General, domnul Octavian Oprea, să își prezinte demisia din toate funcțiile deținute”, a anunțat Mara Mareș printr-un comunicat de presă.

În urmă cu o săptămână, la școala de vara a organizației de tineret a PNL, la petrecerea care a urmat dezbaterilor mai mulți liberali au scandat ”m..e PSD” . După apariția imaginilor în spațiul public, liderul TNL, Mara Mareş, și-a cerut scuze în numele organizaţiei „pentru aceste comportamente inacceptabile”.


Limbajul tinerilor liberali a fost mult mai colorat decât a apărut inițial în presă. Noi înregistrări de la petrecerea TNL de la mare au apărut marți și arată că aceștia s-au distrat înjurând și scandând jigniri la adresa PSD.

Vizualizări: 1,251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: