Politică

Legea 197: Iordache l-a adus pe Baciu, Weber îl aduce pe Budăi

Deranj mare a provocat Legea 197 de pensionare a minerilor și energeticienilor cu 13 ani mai devreme! Depășiți de situație, parlamentarii de Gorj ai partidelor aflate la putere se întrec să arate cum va fi soluționată cea mai mare problemă a salariaților CEO.

Deocamdată, politica PNL a fost de interzicere a aplicării acestei legi, urmând să vedem dacă PSD reușește s-o deblocheze. Dacă senatorul Iordache a defilat cu șeful Casei Naționale de Pensii la Târgu Jiu, Daniel Baciu, deputatul Mihai Weber l-a invitat de ministrul Muncii, Marius Budăi. Primul s-a ales cu plângeri penale din partea angajaților CEO, după ce PNL a inventat un alt motiv de neaplicare a legii 197, promovând o așa-numită ”armonizare legislativă” complet inutilă pentru angajați, dar care servește politicii liberale.

”Haideți să nu mai dăm speranțe oamenilor ci să venim concret cu ceva, ca să se aplice această lege!” a spus la Radio Infinit Mihai Weber, după ce a făcut cunoscut faptul că i-a cerut ministrului Budăi să vină cu o soluție în județ.

Nu s-a vehiculat încă și data la care ministrul va ajunge aici, dar deputatul Weber i-a solicitat să vină cu soluțiile pe care să le prezinte șefilor CEO și salariaților companiei.

 

Vizualizări: 2,293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: