Eveniment

La spital după ce o camionetă cu lemne i-a intrat în gard

Un accident a avut loc vineri după-amiază pe raza localității Plopșoru, viceprimarul din localitate fiind o victimă colaterală după ce o mașină cu lemne  a intrat în gardul casei sale în urma unui accident.

Conform primelor informații șoferul camionetei cu lemne ar fi pierdut  controlul volanului în urma unui accident și s-a oprit într-un gard al unei gospodării. 

Din păcate, la poarta casei se afla Nicolae Fulger, viceprimarul comunei Plopșoru, care s-a accidentat în timp ce încerca să fugă din calea  camionetei încărcată cu 12 tone de lemne.

Conform surselor de la fața locului șoferul camionetei se îndrepta către Turceni și o mașină din fața acesteia a frânat brusc pentru a evita un copil, camioneta nemaiputând evita impactul și oprindu-se apoi în gardul casei viceprimarului.

Nicolae Fulger s-a  lovit la cap de o bordură și a fost transportat la spital.

ACTUALIZARE:

Comunicat IPJ GORJ: “La data de 28 aprilie a.c., Poliția Orașului Turceni a fost sesizată prin apel de urgență, despre faptul că o autoutilitară încărcată cu material lemnos s-a răsturnat în curtea unui imobil din comuna Plopșoru.

Polițiștii au stabilit că un bărbat de 29 de ani, din comuna Bâlteni, a condus pe DN 66 o autoutilitară încărcată cu material lemnos, iar în dreptul unui imobil din comuna Plopșoru, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard.  În urma coliziunii, materialul lemnos s-a răsturnat, lovind un bărbat de 48 de ani, din comuna Plopșoru.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta deținea aviz de însoțire pentru materialul lemnos transportat, fiind efectuate verificări împreună cu organele silvice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă.”

 

 

Vizualizări: 2,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: