Ultima oră

La spital, după ce a căzut cu poarta de fotbal

Un adolescent de 17 ani a ajuns la spital fiind rănit după ce s-a urcat pe bara transversală a unei porţi de fotbal şi a căzut cu ea.

Adolescentul de 17 ani este din Segarcea Vale, judeţul Teleorman, și a fost rănit, sâmbătă seară, după ce s-a urcat pe bara transversală a unei porţi de fotbal şi a căzut cu ea.

”La data de 13 mai, a.c.,  ora 18.30, poliţiştii  au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către un cetăţean cu privire la faptul că, pe terenul de fotbal din comuna Segarcea Vale, ar fi căzut un copil”, a transmis, sâmbătă seară, Poliţia Judeţeană Teleorman.

Ajunşi la locul sesizării, poliţiştii au aflat că un adolescent de 17 ani, în timp ce se afla pe terenul sintetic de fotbal, s-ar fi urcat pe bara transversală a porţii de fotbal, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi căzut cu aceasta.

În urma  evenimentului a rezultat vătămarea tânărului, fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale, a precizat sursa citată.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Vizualizări: 822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: