Ultima oră

Trei copii, implicați într-un accident

Un accident în care au fost implicați trei copii a avut loc sâmbătă la Sibiu, un bebeluș, o minoră și o adolescentă de 18 ani fiind printre victime.

Cele trei fete au fost rănite, sâmbătă seară, într-un accident rutier produs în municipiul Sibiu. Victimele, cu vârste cuprinse între 6 luni şi 18 ani, se aflau într-o maşină care a lovit autoturismul din faţa sa.

”Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident produs pe Şoseaua Alba Iulia, din municipiul Sibiu. În timp ce conducea un autoturism spre Cristian, în apropiere de intersecţia cu Aleea Iasomiei, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Cristian, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în faţa sa de către un sibian în vârstă de 68 de ani”, a transmis, sâmbătă seară, Poliţia Judeţeană Sibiu.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor trei pasagere din autoturismul condus de către bărbatul în vârstă de 48 de ani, o fetiţă în vârstă de 6 luni, o minoră în vârstă de 11 ani şi o tânără în vârstă de 18 ani, care au fost transportate la spital conştiente.

Vizualizări: 742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: