Social

La Bălești performanța este răsplătită 

Clubul Sportiv Internațional Bălești a avut în acest an un campion național de box la noua secție recent înființată. A fost un motiv în plus de bucurie pentru băleșteni car au organizat și Campionatele Naționale de seniori și tineret. 

Comuna Bălești a ajuns și anul acesta capitală a boxului din România organizând cele mai importante competiții pugilistice, cele de seniori și tineret. Tot anul acesta clubul local Internațional și-a afiliat și o secție de box care deja se poate mândri cu un campion național de tineret. Saly Palapiuc are 18 ani și i-a făcut mândrii pe băleșteni cu rezultatul său de la Naționale, fiind acum recompensat pentru performanță. „Performanța este răsplătită. Saly Marian Palapuic (18 ani), legitimat la Clubul Sportiv INTERNAȚIONAL Bălești, care a devenit campion național de box la tineret, a fost recompensat de către Consiliul Local Bălești și Primarul Comunei Bălești. Felicitări sportivului nostru și mult succes în continuare!”, a anunțat clubul din Bălești. 

Premierea a fost făcută de primarul Mădălin Ungureanu, cel care s-a implicat în sprijinirea acestui sport la Bălești. 

Din păcate la Târgu Jiu, acolo unde au fost mai mulți campioni naționali și mai multe medalii, nu a fost premiat nici un campion.

Vizualizări: 1,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: