Eveniment

L-a arestat poliția animalelor după ce a omorât doi câini

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au reținut un tânăr de 20 de ani, din comuna vâlceană Câineni, acesta fiind suspect de uciderea celor doi câini pe care îi avea în gospodărie.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au precizat că fapta s-ar fi petrecut în urmă cu patru zile, tânărul  omorând câinii după ce unul dintre aceștia l-ar fi muşcat. 

"În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 15 iulie a.c., un bărbat din localitatea Câineni, judeţul Vâlcea, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale, ar fi fost muşcat de câinele său, motiv pentru care i-ar fi aplicat acestuia mai multe lovituri cu un corp contondent, în mod repetat, provocându-i astfel leziuni care au condus la decesul animalului. De asemenea, la scurt timp, acesta ar fi recurs la acelaşi gest şi faţă de un alt câine din gospodăria sa, omorându-l şi pe acesta", au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Polițiștii l-au reţinut  pe tânăr și i-au deschis dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenţie, cercetările în acest caz fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.

Vizualizări: 1,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: