Social

Juniorii 3 CSM Târgu Jiu au pierdut la un gol cu ACS Ștefan Birtalan

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a pierdut la limită, în deplasare, scor 32-33, cu ACS Ștefan Birtalan București. La pauză, gorjenii conduceau cu 14-13. Partida a contat pentru etapa a 7-a din Grupa 3 Valoare. 

Echipa gorjeană s-a deplasat la București, pentru o nouă confruntare din Grupa 3 Valoare. În Sala Antilopa, gorjenii s-au duelat cu ACS Ștefan Birtalan, în încercarea de a se apropia de locurile fruntașe din clasament, care duc spre faza superioară a competiției. Meciul a fost unul foarte echilibrat, în care cele două echipe au trecut rând pe rând la conducere. Elevii lui Vali Popescu au intrat la pauză în avantaj, scor 14-13. Gazdele au replicat în partea secundă, iar meciul mergea spre un rezultat de egalitate, dar gruparea din București a dat lovitura cu câteva secunde înainte de finalul meciului. S-a terminat 33-32, deși după aspectul jocului, un rezultat de egalitate era mult mai echitabil. 

CSM Târgu Jiu a fost echipa care a deschis tabela din Sala Antilopa, dar gazdele au replicat imediat pentru 3-1. Gorjenii au revenit în atac și au trecut din nou la conducere, scor 3-4. Elevii lui Vali Popescu s-au menținut minute bune la conducere. Târgu Jiu a avut două goluri avans, scor 5-7 și 6-8. Gorjenii au continuat să se mențină în avantaj și pe final de primă repriză, când tabela arăta 12-13. Gazdele au egalat, dar băieții lui Vali Popescu au găsit drumul spre gol la ultima fază a primei reprize și au intrat în avantaj la vestiare, scor 13-14. 

Gorjenii au început și repriza secundă cu gol, pentru 13-15, dar replica gazdelor a fost una rapidă, iar scorul s-a întors pe tabelă, 16-15. Balanța a început să încline spre tabăra gazdelor și pe fondul unor decizii de arbitraj nu tocmai conforme cu spiritul jocului. Astfel, gazdele au ajuns la 26-21. Gorjenii nu au cedat, s-au mobilizat și au reușit egalarea, scor 27-27. Jocul s-a echilibrat și cele două echipe au mers umăr la umăr până spre finalul meciului, cand tabela arăta 32-32. Pe final, gazdele au dat lovitura și s-au impus cu 33-32. S-a jucat într-o sală fără tabelă cu timp, jocul fiind afectat de multe ori din cauza acestui aspect, ceea ce a generat supărarea antrenorului gorjean. 

Vali Popescu vrea să vadă filmarea meciului pentru a trage unele concluzii suplimentare. Antrenorul gorjean și-a felicitat băieții pentru modul cum au abordat partida. ”Nici nu stiu ce să mai spun după un asemenea meci, pierdut la un gol diferență, într-o sală fără tabelă cu timp. Aștept să văd filmarea meciului. Băieții au făcut tot ce se putea face, vreau să-i felicit pentru cum au abordat meciul. S-au mobilizat exemplar, au avut perioade bune de joc”, a mai spus antrenorul Vali Popescu. 

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Narcis Popescu, Ianis Penescu, Adelin Negrea, David Popară, Andrei Mornea, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete 7g, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu 9g, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu 2g, Robert Guran 6g, Cătălin Popescu 8g. Antrenor: Valentin Popescu.

 

Vizualizări: 855

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: