Social

Juniori 3 CSM Târgu Jiu, victorie clară cu CS Dinamo București

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a înregistrat o victorie categorică în partida contra grupării bucureștene CS Dinamo, scor 37-28. Pentru juniorii lui Vali Popescu a fost ultimul meci din acest sezon de pe teren propriu. Partida a contat pentru etapa a 8-a din Grupa 3 Valoare.

Juniorii lui Vali Popescu și-au propus să încheie seria meciurilor de pe teren propriu din acest sezon, cu o victorie. Gorjenilor le-a reușit din plin acest lucru. ”Victimă” le-a căzut Dinamo București, echipă în fața căreia gorjenii aveau de luat și o revanșă. Prima repriză a fost ceva mai echilibrată, dar cu un plus pentru CSM Târgu Jiu. Gorjenii au dominat repriza secundă și s-au impus la +9 pe tabelă, scor 37-28. Cu această victorie, CSM Târgu Jiu și-a asigurat locul 4 în Grupa 3 Valoare. 

Meciul a început într-o notă de echilibru, cu 2-2 pe tabela în minutul 5. Bucureștenii au condus pe tabelă la două goluri, scor 3-5 în minutul 9. Băieții lui Vali Popescu au preluat inițiativa și după o serie de 6 goluri la rând, gorjenii au ajuns la 13-7 pe tabelă. Bucureștenii au echilibrat puțin jocul, dar CSM Târgu Jiu a fost echipa care a intrat în avantaj la pauză, scor 15-13. 

Dinamo a început cu gol repriza secundă, pentru 15-14, dar CSM Târgu Jiu a avut o nouă serie de goluri consecutive, 5 la rând, serie care s-a dovedit a fi decisivă în economia finală a meciului. Dinamo a încercat să revină, dar fără sorți de izbândă. CSM Târgu Jiu a controlat partida până la final. S-a terminat 37-28 pentru băieții lui Vali Popescu, care a fost pe deplin mulțumit de atitudinea și dorința jucătorilor săi de a câștiga acest meci. 

Vali Popescu, antrenor Juniori 3 CSM Târgu Jiu: ”Am câștigat azi în fața unei echipe puternice și sunt foarte mulțumit de atitudinea băieților și de mobilizarea lor. A fostun meci în care au arătat că și-au dorit să câștige și categoric cred că meritau. Din păcate, nu mai avem șanse de calificare, dar am arătat că suntem o echipă foarte bună, care cu siguranță merita să fie la Turneul Final”.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu 1g, Darius Beuran, Narcis Popescu, Ianis Penescu 6g, Andrei Mornea, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete 3g, Alexandru Anghel, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu 10g, Mihnea Ciobanu 2g, Vlad Călinoiu 5g, Robert Guran 6g, Cătălin Popescu 4g. Antrenor: Valentin Popescu.

Vizualizări: 438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: