Eveniment

Arestat pentru 30 de zile

Bărbatul din Târgu Jiu care a încălcat ordinul de protecție și a intrat în casa fostei iubite, luându-i telefonul mobil, a fost arestat pentru 30 de zile.

„În temeiul (...) dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 25.07.2023 şi până la data de 23.08.2023, inclusiv, a inculpatului L.A., cercetat pentru săvârşirea, în concurs real, a infracţiunilor de încălcare de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie şi tâlhărie calificată”, a decis Judecătoria Târgu Jiu, decizia instanței fiind deja contestată de către bărbat.

La data de 23 iulie, Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, de o femeie, de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că fostul concubin a pătruns în locuința sa și i-a sustras telefonul mobil.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că în timp ce femeia se afla la domiciliu, fostul concubin a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, intrând în locuința acesteia.

 Ulterior, bărbatul a lovit-o pe femeie și, folosind forța fizică, i-a sustras telefonul mobil pe care aceasta îl avea în mână.

Vizualizări: 1,012

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: