Social

Jucătoare a CSM Târgu Jiu, la naționala de senioare!

Jucătoarea echipei locale de handbal feminin CSM Târgu Jiu, Angela Pușcaș, a fost din nou convocată la echipa națională a României! 

Naționala de senioare a României va susține joi, 27 iulie și sâmbătă, 29 iulie, două jocuri amicale în compania selecționatei similare a Spaniei. La această acțiune a fost convocată de la CSM Târgu Jiu, Angela Pușcaș, pe postul de inter dreapta. ”Această convocare înseamnă foarte mult pentru mine. Este rezultatul a multor ani de muncă si mă bucur că am ajuns aici. Sunt pregătită și nerăbdătoare să îmbrac tricoul naționalei”, a declarat Angela Pușcaș pentru site-ul oficial. 

Angela Pușcaș a ratat debutul sub tricolor la precedenta convocare. Chemată la națională de Florin Pera, Pușcaș a participat în perioada 26 februarie - 4 martie la un stagiu de pregătire cu prima reprezentativă. Acțiunea de la vremea respectivă s-a încheiat cu două meciuri amicale, pe 3-4 martie, contra Ucrainei. Chiar înainte de primul meci, Angela Pușcaș s-a accidentat și a ratat șansa de a evolua în tricoul naționalei. 

Vizualizări: 766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: