Politică

Jianu: Orașul este invadat de țânțari și căpușe

Orașul Motru este invadat de țânțari și căpușe, susține fostul primar Gigel Jianu, care îi cere actualului edil demararea de urgență a unei acțiuni complete de dezinsecție în Municipiul Motru.

“Legislația prevede ca dezinsecția spatiilor publice să se facă lunar sau ori de câte ori este nevoie, în baza unui program aprobat. Cu toate că orașul este invadat de țânțari și căpușe, Morega nici nu are de gând să întreprindă ceva în acest sens. Nu a făcut absolut nimic nici anul trecut, lăsând totul la voia întâmplării”, susține Jianu.

Potrivit fostului primar, asociațiile de proprietari au cheltuit banii degeaba pentru dezinsectia subsolurilor blocurilor, dacă primăria nu mișcă nici un deget să facă același lucru pe spațiile publice. “Până să-l sancționeze instituțiile statului cu atribuții în domeniu, noi, motrenii trebuie să reacționăm!”, este apelul lui Jianu.

Până atunci, firmele locale de profil anunță că montează plase anti-țânțari pentru prețuri între 45 și 200 de lei, în funcție de mărimea ferestrei.

 

Vizualizări: 1,271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: