Ultima oră

Jandarmii, la slujbele de Bobotează

Jandarmii din cadrul structurilor de ordine publică din Târgu Jiu, Motru, Rovinari, Tismana, Bumbești-Jiu și Novaci vor participa sâmbătă la asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică pe timpul sărbătoririi Bobotezei.

Măsuri de ordine şi siguranţă publică vor fi asigurate la Mănăstirile Tismana, Lainici, Polovragi, Catedralele ortodoxe din Motru şi Rovinari, precum și la Bisericile ,,Sfinții Apostoli Petru și Pavel” și ,,Sfinții Voievozi Constantin Brâncoveanu și Fiii” din municipiul Târgu Jiu. 

Jandarmii gorjeni vor acorda o atenție deosebită zonelor aflate în apropierea lăcașelor de cult unde se oficiază slujbe religioase și vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. 

„Recomandăm cetățenilor care participă la manifestările religioase prilejuite de sărbătorirea Bobotezei, să adopte un comportament civilizat astfel încât să evite producerea de aglomerări mari de persoane, să dea dovadă de înțelegere, să respecte indicațiile transmise de organizatori și jandarmi pentru buna desfășurare a acestei activități iar dacă observă fapte de natură antisocială să solicite intervenția jandarmilor”, transmit jandarmii gorjeni.

Vizualizări: 454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: