Eveniment

Jandarmii gorjeni, la CNTV

Jandarmii gorjeni au avut astăzi activități de prevenire a delincvenței juvenile, fiind prezenți în mijlocul elevilor și profesorilor de la Colegiul Național ,,Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu, în cadrul programului ,,Școala Altfel”. 

„În curtea instituției de învățământ am prezentat elevilor recomandări privind prevenirea fenomenului de bullying și cyberbullying, a consumului de substanțe psihoactive și aspecte privind traficul de persoane. 

Elevii care au participat la interacțiunea directă, au fost interesați de tematica prezentată, au adresat întrebări cu privire la specificul activității de jandarm, au probat materialele care au fost prezentate și au fost încântați de Elu – câinele de serviciu specializat în patrulare-intervenție”, a comunicat Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj. 

Activitățile vor continua anul următor, pentru a crește nivelul de informare al elevilor pentru conduita în mediul școlar și prevenirea faptelor antisociale și formarea respectului și a responsabilității atât față de sine și față de ceilalți. 

Vizualizări: 878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: