Politică

Iulian Popescu, muștruluit de un fost prefect

Campanie electorală, pe bani publici. Se întâmplă în Gorj, la vârful Prefecturii. Prefectul de Gorj, Iulian Popescu, nu se rușinează să meargă în campanie electorală cu mașina instituției, practic pe banii gorjenilor.

 

Mai mult, pre că nici nu-i pasă dacă vede lumea pentru că a postat un clip electoral în care apare chiar mașina Prefecturii.

 

Momentul a fost taxat de un fost prefect de Gorj și de un fost coleg de-ai lui Iulian Popescu. Marcel Iacobescu a postat pe Facebook o fotografie cu mașina Prefecturii, în campanie electorală, și un mesaj ironic la adresa lui Iulian Popescu, prefect acum, dar și candidatul PNL pentru Primăria Târgu Jiu.

 

„A început perioada electorală... Ne pasă din nou de Gorj, de Târgu Jiu, dar ne pasă pe banii statului.....ai instituțiilor publice. Cum altfel să ne pese, decât plimbându-ne cu mașina Institutiei Prefectului în campanie?”, e mesajul lui Marcel Iacobescu.

 

Aceeași rețetă o folosește și prefectul din Olt. Și el, tot candidat. Numai că prefectul din Olt e cercetat acum de Direcţia Generală de Protecţie Internă pentru abuz, după ce a folosit autoturismul instituției în scop electoral. La Gorj, pe când o acțiune similară?

Vizualizări: 1,347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: