Politică

Ion Călinoiu a ieșit din arest. "Nu am făcut nimic"

Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a fost eliberat după o noapte de arest. Acesta a fost pus sub control judiciar 60 de zile, în dosarul în care este acuzat de mărturie mincinoasă.

"Bărbatul reținut pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile", a transmis IPJ Gorj. 

"Nu am făcut nimic. Poate aflu acum de la doamna procuror. Mărturie mincinoasă, auzi!", au fost declarațiile lui Călinoiu.

Ion Călinoiu nu mai este de șase ani președinte al CJ Gorj și este acuzat acum că nu a declarat tot ce știe într-un dosar penal care privește un contract din vremea în care conducea instituția.

actualizare: "Revenim asupra informării anterioare și va comunicăm faptul că polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au formulat propunerea instituirii măsurii controlului judiciar, față de bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasa, iar până în prezent procurorul de caz nu s-a pronunțat asupra propunerii", a comunicat IPJ Gorj.

Ion Călinoiu: "Avocaților mei li s-a comunicat că nu a fost luată vreo măsură de la Parchet. Chiar eu am fost acolo. Mi s-a transmis că nu s-a luat nicio măsură".

Vizualizări: 2,280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: