Actualitate

Intervenții în perimetrul minier, cu autovehicule închiriate 

CE Oltenia a încheiat un acord cadru cu o societate privată pentru închirierea de autovehicule de transport marfă cu șofer necesare la UMC Motru- Sector Roșiuța.

Serviciile vor fi asigurate cu autocamion tip I, care va fi folosit la diverse intervenții și activități în carieră, în zone unde accesul este dificil. 

”Prin contractarea acestor servicii cu character de regularitate se va asigura buna desfășurare a activității de aprovizionare continuă cu diferite piese de schimb şi materiale, transport pentru reparaţii a diferitelor subansamble, evacuarea diferitelor materiale din cariere în condiţii grele de drum şi în teren accidentat, a sculelor şi dispozitivelor necesare intervenţiilor accidentale, efectuarea reparaţiilor, reviziilor şi intervenţiilor la mecanismele utilajelor conducătoare din cadrul fluxurilor tehnologice şi/sau alte puncte de lucru din cariere, în condiții grele de drum și teren accidentat”, se arată în anunțul de atribuire.

Serviciile vor fi asigurate de societatea Demiped Trans din Tismana, cu care CE Oltenia a închiat, în 7 aprilie, un acord cadru pe o perioadă de 14 luni. 

Prestatorul a fost desemnat în urma unei licitații deschise. Compania energetică va plăti pentru aceste servicii 201 mii lei. 

Vizualizări: 1,295

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: