Actualitate

Cum aflați rapid când vă puteți pensiona 

Românii care se apropie de vârsta pensionării pot afla în doar câteva secunde răspunsul la întrebarea „Când mă pot pensiona?”.

Dacă vă aflați în categoria celor aflați în apropierea vârstei de pensionare și nu știți exact când vă puteți pensiona, puteți afla răspunsul în doar câteva secunde, chiar de pe site-ul Casei Naționale de Pensii.

Aici se găsește un calculator disponibil care vă va spune când aveți dreptul la pensie, atât anticipată, cât și pentru limită de vârstă.  

Procedura este una extrem de simplă și durează doar câteva secunde.  Intrați pe site-ul oficial al Casei Naționale de Pensii și accesați secțiunea nouă "Când mă pot pensiona", disponibilă acum pe prima pagină dar în curând se va găsi la categoria "Comunicare cu publicul".  

Orice român care dorește să știe cât mai are de muncă până poate ieși la pensie are de parcurs doar câțiva pași extrem de simpli: trebuie completată data nașterii și sexul apoi trebuie scris un cod de verificare care trebuie introdus într-o căsuță specială. Apăsând apoi butonul ”calculează”, puteți afla când veți ieși la pensie la limită da vârstă sau anticipat și vechimea necesară pentru a vă putea pensiona.

Vizualizări: 1,525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: