Social

Înghețat pe scara unui bloc din Târgu Jiu

Un bărbat a fost găsit aproape înghețat pe scara unui bloc pe bulevardul Constantin Brâncuși din municipiul Târgu Jiu. Acesta a dormit chiar lângă ușa de acces dintr-un bloc de locuințe.

Ajunși la fața locului, polițiștii locali au constatat că persoana respectivă nu se putea mișca, aflându-se în pericol de șoc hipotermic.

Bărbatul a fost preluat de ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale.

“Pe timpul sezonului rece, polițiștii locali desfășoară permanent acțiuni de identificare a persoanelor fără adăpost pentru luarea măsurilor de protejare a vieții și sănătății acestora, prin îndrumarea lor către Centrul Social de Urgență pentru Persoanele Fără Adăpost – Casa „Iris”.

Acest centru are sediul în Municipiul Târgu Jiu, str. Dacia, nr. 13, și asigură condiții corespunzatoare de cazare pe timpul nopţii, igienă corporală, asistenţă medicală primară, supraveghere, servicii sociale și consiliere”, a comunicat Poliția Locală Târgu Jiu.

În cazul în care observați persoane fără adăpost pe raza municipiului Târgu Jiu, apelați numărul de telefon al Dispeceratului Poliției Locale Târgu Jiu 0253/ 225 434, disponibil 24 de ore din 24!

 

Vizualizări: 3,795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: