Actualitate

Incredibil! Concursul pentru directorii de școli, ținut într-o sală de sport

Decizie șocantă a Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Concursul pentru posturile de directori de școli va avea loc într-o sală de sport, unde vor fi îngrămădiți cei peste 200 de candidați, plus supraveghetorii.

O bătaie de joc, asta va fi concursul pentru șefia școlilor din județ. 111 posturi de directori de școli au fost scoase la concurs în Gorj, dar și 43 funcții de director adjunct. Nu mai puțin de 215 profesori s-au înscris la concurs.

Proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat va avea loc în data de 15 octombrie 2021, iar proba de interviu se va desfășura în perioada 15 noiembrie -8 decembrie 2021, în locațiile stabilite de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj”, a anunțat ISJ Gorj.

Ei bine, candidații au fost chemați să suțină concursul în sala de sport a Școlii “Voievod Litovoi”, probabil în ideea de a simula respectarea distanțării. Sunt candidați care spun că este o bătaie de joc, este deja clar că vor tremura de frig în respectiva sală. Să nu poți organiza un concurs decent nici când este vorba de viitorii directori spune mult despre capacitatea celor din conducerea ISJ Gorj.

Noii directori își vor prelua mandatele pe 10 ianuarie.

Vizualizări: 2,364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: