Social

Încep lucrările la baza sportivă a Universității "Constantin Brâncuși"!

Compania Națională de Investiții anunță că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor la baza sportivă a Universității "Constantin Brâncuși", începând cu data de 13 octombrie.

Licitația a fost câștigată de o firmă din Giurgiu - Pol Orient - care urmează să amenajeze aici un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF. Vor fi 500 de locuri în tribune, terenuri de minifotbal, handbal, baschet, tenis, vestiare, dar și o parcare pentru autovehicule și autocar.

“Este o lucrare destinată în primul rând studenților, dar și celorlalți iubitori de sport. Consider că o instituție de învățământ superior, așa cum este Universitatea "Constantin Brâncuși", trebuie să dețină toate dotările necesare, inclusiv o bază sportivă modernă. Noi facem eforturi pentru dezvoltarea și modernizarea bazei materiale din domeniul sportiv la Târgu Jiu și încurajăm tinerii să se îndrepte către sport. Ne dorim o universitate puternică, ne dorim să avem un adevărat centru universitar la Târgu Jiu”, a transmis primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: