Eveniment

Încă un accident la Drăguțești. Al treilea în trei zile

Încă un accident s-a produs în ziua de Paște pe raza comunei Drăguțești, acesta fiind al treilea eveniment în decursul ultimelor trei zile. 

În ziua de Paște, la ora prânzului, a avut loc un accident pe raza comunei Drăguțești, sat Iași-Gorj,  în care sunt implicate trei autoturisme. 

Din primele informații a avut loc o tamponare frontală între două autoturisme și a fost lovit și un al treilea autovehicul. 

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la Ambulanță și SMURD,dar și un echipaj de descarcerare care a scos din unul dintre autoturisme un tânăr rănit încarcerat. 

Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate. Operațiunea de salvare este în desfășurare.

 

 

Acesta este al treilea eveniment rutier de pe raza comunei Drăguțești din ultimele trei zile, dar cel mai grav pentru că sunt și victime.

Sâmbătă a avut loc un alt accident în apropierea primăriei din Drăguțești, la ieșirea de pe aleea de la cimitirul din Drăguțești, acolo unde o camionetă s-a răsturnat după ce a lovit o mașină.

Și vineri noaptea două mașini s-au lovit în apropierea ieșirii de la cimitirul din Iași - Gorj, atunci fiind doar pagube materiale.

actualizare: "Am fost solicitați să intervenim la acest accident rutier în urma căruia au rezultat 7 victime. Este vorba despre 6 adulți, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani. Una dintre victime prezenta politraumatism și se afla într-o stare destul de gravă. În cazul celorlalte victime a fost vorba despre diverse traumatisme sau atacuri de panică. De asemenea, cea de-a șaptea victimă este un bebeluș în vârstă de doar 10 luni, care se afla într-una dintre mașinile implicate în acest accident", declarat managerul SAJ Gorj, Tiberiu Tătaru.

 

Vizualizări: 4,974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: