Actualitate

Încă o amânare pentru primarul șpăgar ajuns vânzător la birtul satului

Merge greu procesul în care fostul primar din Albeni e judecat pentru trafic de influență. Ionuț Stan a fost trimis în judecată în septembrie 2022 și e acuzat că a făcut angajări în primărie pe bază de șpagă sau vin.

„Se acordă termen de judecată la data de 18.03.2024”, e decizia magistraților de la Tribunalul Gorj. 

Fostul primar a intrat în atenția anchetatorilor după ce a fost reclamat că a cerut bani să facă angajări în primărie. Unul dintre cei care au dat bani chiar i-a cerut șpaga înapoi.

Mai concret, un asistent comunitar i-a dat fostului primar PNL trei mii de euro să se angajeze, apoi i-a cerut banii înapoi într-o cerere pe care a postat-o pe Facebook, unde a mai scris că i-a dat primarului zeci de litri de vin și că l-a ajutat șase luni la muncă pe șantierul vilei pe care Ionuț Stan a ridicat-o într-un cartier din Târgu Jiu. Anchetatorii au descoperit apoi că nu este o situație singulară și că fostul primar ar mai fi primit șpagă și pentru alte angajări.

Ionuț Stan nu mai este primar în Albeni de anul trecut și localnicii din comună spun că acum ar lucra cu normă întreagă la birtul satului care aparține familiei sale. Sperăm să nu inventeze și aici, "cinzeaca" de patruj' de grame!

Vizualizări: 687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: