Eveniment

În comă după al doilea accident suferit în aceeași zi 

Un bărbat a ajuns în comă la spital după ce a fost implicat în două accidente rutiere în aceeași zi. 

Un bărbat din Suceava se află în comă la spital după ce a suferit două accidentări în aceeași zi. Suceveanul fusese externat din spital după ce a fost lovit de o maşină, dar după câteva ore a fost victima unui alt accident  şi a ajuns în comă la spital.

După ce a fost victima unui prim accident, bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou" din Suceava, acolo unde a primit îngrijiri medicale, fiind policontuzionat cu traumatism cranio-cerebral minor şi contuzie toraco-abdominală.

Medicii l-au tratat și bărbatul a fost externat iar după câteva ore a fost implicat într-un alt accident rutier fiind lovit din nou de o altă maşină. De această dată, bărbatul a fost grav rănit, iar un echipaj SMURD l-a transportat în comă la acelaşi spital.

„Pacientul este politraumatizat, intubat si ventilat mecanic, prezentand traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng”, a declarat medicul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava, potrivit stirisuceava.net.

Vizualizări: 4,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: