Eveniment

I-au bătut și le-au furat mașina. Patru tineri în arest!

Patru tineri cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, toți din comuna Corcova, județul Mehedinți, au fost reținuți miercuri de polițiștii din Motru, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire, distrugere, furt calificat, furt calificat în scop de folosință și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

Cei patru, împreună cu un minor de 17 ani, din aceeași localitate, în timp ce se aflau pe strada Macului, din municipiul Motru, au exercitat acte de violență asupra a doi bărbați, de 28 de ani, din comuna Cătunele, județul Gorj și de 42 de ani, din comuna Hinova, județul Mehedinți, pe fondul unui conflict spontan.

“Ulterior altercației, tinerii de 19 și 23 de ani, din comuna Corcova, județul Mehedinți,  s-au urcat la volanul autovehiculului ce aparținea persoanelor vătămate și l-au condus, pe strada Macului, din municipiul Motru, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, ceilalți doi tineri implicați în conflict, de 20 și 23 de ani, au distrus tripla autovehiculului, prin exercitarea de lovituri de picior în aceasta”, a comunicat IPJ Gorj.

 

În cursul zilei de joi, toți cei patru tineri urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale.

Vizualizări: 4,538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: