Eveniment

I-a spart toate geamurile, triplele şi farurile autoturismului

Doi gorjeni au fost condamnați ieri de Judecătoria Târgu Cărbunești la câte 4.800 de lei amendă penală, ca urmare a unui scandal care a avut loc în iunie 2020.

“Cu ocazia deplasării lucrătorilor de poliţie la faţa locului, în urma sesizării prin apelul de urgență 112, a fost identificat apelantul, care a relatat că, în timp ce se afla cu maşina personală pe drumul agricol, a fost oprit de numitul ##, iar în urma unui conflict spontan acesta i-a spart toate geamurile autoturismului, triplele şi farurile şi i-a lovit caroseria în mai multe locuri. La faţa locului se afla şi numitul ##, care văzuse tot incidentul”, se arată în rechizitoriu.

Într-adevăr, autoturismul avea toate geamurile distruse şi prezenta mai multe înfundări ale caroseriei ca urmare a lovirii cu pietre.

Din cercetări a rezultat însă că proprietarul mașinii a dat primul. Astfel, acesta se deplasa cu viteză pe un drum agricol, când proprietarul unui tractor i-a făcut semn să încetinească, pentru a putea trece. S-a dus spre mașina lui să schimbe câteva vorbe și a primit doi pumni în nas. Atunci a luat mai multe pietre și a dat spre agresor, spune el, nimerind însă mașina.

Pentru că s-au lovit reciproc, ambii bărbați din Târgu Cărbunești au fost condamnați. Cel care a spart mașina trebuie să suporte și contravaloarea reparației acesteia, de aproape 23 de mii de lei.

 

Vizualizări: 2,462

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: