Actualitate

Grupurile pe gaze o să fie gata peste 10 ani! Vezi aici cine susține asta

Liderul PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, nu crede că grupurile pe gaze ce trebuie realizate la Complexul Energetic Oltenia o să fie gata în termenul prevăzut în Planul de Restructurare. Davițoiu este convins că aceste investiții se vor întinde pe o perioadă de 10 ani și dă exemplul celor de la OMV, care au realizat un astfel de grup în 7 ani.

„Cei de la OMV au reușit să facă o centrală pe gaze în 7 ani, eu nu cred că CEO își permite să termine lucrările atât de rapid. Este foarte clar că undeva peste 10 ani o să avem centrale pe gaz în Gorj, dacă o să avem, în cazul în care nu se renunță la ele. Până se termină s-ar putea să aibă soarta grupurilor retehnologizate care au fost închise înainte de terminarea lucrărilor”, spune Davițoiu 

 

Cât despre strategia ce vizează viitorul Complexului Energetic Oltenia, Davițoiu crede că întâlnirile Grupului de Lucru nu sunt decât niște amânări. „Părerea mea este că nu au o strategie încă cu ce se va întâmpla la Complexul Energetic Oltenia și tocmai din această cauză sunt atâtea amânări”, a mai precizat liderul PMP Gorj, Nicolae Davițoiu.

 

Vizualizări: 1,636

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: