Diaspora

Grănicerii din Insula Șerpilor au apărut vii și nevătămați - VIDEO

Cei 13 poliţişti de frontieră de pe Insula Şerpilor, raportaţi ca fiind ucişi de militarii ruşi, ar putea fi, totuşi, în viaţă, anunţă, sâmbătă, Serviciul de Grăniceri al Ucrainei.

 

Potrivit informaţiilor apărute în presa internațională, poliţiştii de frontieră de pe insulă ar fi fost trimişi la Sevastopol, după atacul din 24 februarie.

 

Peste 80 de militari ucraineni au fost aduși la Sevastopol de pe Insula Șerpilor. Aceștia vor fi trimiși acasă, a declarat reporterilor, sâmbătă, generalul-maior Mihail Iasnikov, comandantul adjunct al Flotei Mării Negre pentru logistică.

„Astăzi, un grup de 82 de militari ucraineni de pe Insula Șerpilor, care și-au depus armele și au decis să se întoarcă acasă la familiile lor, a fost transportat la Sevastopol cu ​​remorcherul de salvare ”Șahtior””, a spus el.

Iasnikov a precizat că a fost amenajat un coridor sigur pentru cei care au depus armele, de-a lungul căruia puteau părăsi zona de luptă.

În prezent, conform flotei ruse, niciunul dintre cei care au sosit la Sevastopol nu are nevoie de îngrijiri medicale, li se asigură rații de mâncare și apă.

Vizualizări: 17,377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: