Social

Gorjul, primul județ în care plătești taxă să te vaccinezi

Au pus cortul pentru vaccinarea anti-covid în mijlocul Târgului Auto din Târgu Jiu, știind că duminica merg acolo mii de oameni să-și plimbe pupila... să cumpere una-alta sau doar să joace la trecerea timpului. 

Au fost și oameni care au văzut în ziar că se pot vaccina, dar au fost surprinși să afle că, pentru a ajunge la cortul de vaccinare, trebuie să achite taxa de intrare în târg. Cinci lei de persoană sau 20 de lei de mașină. Că organizatorii sunt oleacă dereglați, nu are sens să mai spunem, dar cum dracului să treci vaccinul de la fară taxă, la cu taxă. Și Gorun cu UCB-ul lui este invidios.

“Vaccinul trebuie să fie gratuit. Cum e gratuit, dacă plătim taxă la intrare?”, a spus un târgujian. Corect! Dar cine "răului" vă pune să mergeți acolo, când aveți în oraș centre gratuite? Hai să "ne râdem", că-i de râs.

Nici măcar personalul medical de la centrul de vaccinare nu a intrat fără bani în Târgu Auto. Cel puțin așa le-au spus cei de acolo celor câțiva oameni care au mers să se vaccineze și au vociferat. 

În fine.. noi să fim sănătoși, că vaccinurile curg.

Vizualizări: 2,724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: