Social

Gorjenii au trei zile, în iunie, să se înscrie în programul ”Casa Verde Fotovoltaice” - Subvenție de 20.000 de lei

Persoanele fizice se pot înscrie în noua sesiune a Programului „Casa Verde Fotovoltaice” începând din data de 19 mai, prin intermediul aplicaţiei informatice pusă la dispoziție de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Administrația Fondului de Mediu (AFM) oferă o subvenție de 20.000 de lei celor care vor să-și monteze sisteme fotovoltaice. Cei care vor să obțină această finanțare trebuie să se înscrie pe platforma AFM și să aștepte apoi ca cererea lor să fie analiză de reprezentanții statului.

Înscrierea persoanelor fizice în programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională, după cum e numit oficial, se va putea face începând din 19 mai (ora 10:00) și până în 26 iunie 2023 (ora 23:59), în funcție de regiunea de domiciliu.

Astfel, fiecare regiune are alocate trei zile pentru înscriere. Pentru regiunea Sud-Vest, judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea; înscrierile se pot face în perioada 19 - 21 iunie 2023.

 

Vizualizări: 1,797

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: