Social

Gorjeancă, premiată la Gala Națională de Excelență în Asistență Socială

O gorjeancă a fost premiată la Gala Națională de Excelență în Asistență Socială! Ea a obținut chiar două premii în cadrul celui mai important eveniment care răsplătește activitatea în domeniul asistenței sociale. 

Delia Diaconescu a primit premiul pentru Asistentul social din mediul rural, dar și premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale. 

Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială este un eveniment organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali ce îşi propune să promoveze performanţa în domeniul social. Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială este organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale. Anul acesta se marchează ediția numărul 10 a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. Evenimentul va avea loc în data de 19 martie 2024, la Ateneul Român și va fi prezentat de Andreea Marin, Ambasador al excelenței în asistență socială. 

Gala este evenimentul în care asistenţi sociali din întreaga ţară, autorităţi, jurnalişti, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conştientizarea contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare.

Vizualizări: 425

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: