Eveniment

Gorjean în arest pentru tentativă de omor

Un bărbat din Gorj a fost reținut astăzi pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

“Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că suspectul V.D., în seara de 02.06.2022, după orele 23:00, aflându-se în curtea locuinţei victimei V.D., fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a aplicat acesteia două lovituri cu un cuţit cu lama de 12 cm în zona corpului (abdomen şi piept), provocându-i plăgi tăiate-înţepate ce necesită pentru vindecare 12-14 zile îngrijiri medicale, cu intenţia de a-i suprima viaţa”, se arată într-un comunicat de presă.

Din concluziile preliminare ale medicului legist din cadrul SML Gorj rezultă că victima V.D. prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu corp tăietor-înțepător (cuţit) şi zgâriere.

“Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni, urmând a fi dispuse în continuare măsuri legale.

Facem însă precizarea că punerea sub învinuire a unei persoane suspecte, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o persoană inculpată sau trimiterea în judecată reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, dar aceste acţiuni ale procurorului nu sunt în măsură să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care beneficiază în continuare persoanele suspecte sau inculpate”, a mai menționat sursa citată.

Vizualizări: 1,196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: