Eveniment

Gorjean atacat cu furca

Un gorjean din Bolboși a fost condamnat ieri de Judecătoria Motru la șase luni de închisoare cu suspendare, pentru acte de violență.

Fapta s-a petrecut în iulie 2020, când bărbatul a văzut un consătean care adăpa animalele într-un loc pe care îl amenajase el, pentru animalele lui. 

Iată cum este relatată fapta în decizia instanței: “În jurul orelor 13:00-14:00, partea civilă s-a deplasat cu animalele la Pârâul Jilţ, unde exista un spaţiu special amenajat pentru adăparea animalelor, spaţiu ce fusese făcut de către inculpat, în scopul de a fi adăpate animalele sale. Întrucât partea civilă adăpa animalele în locul special amenajat de către inculpat, în momentul în care inculpatul a observat că partea civilă se afla în locul respectiv, a plecat de la domiciliul său spre partea civilă, înarmat cu o furcă, cu intenţia de a-i aplica o corecţie, fiind urmat îndeaproape şi de fiul său. În momentul în care inculpatul a ajuns la partea civilă, între cei doi a avut o discuţie în contradictoriu, în timpul căreia, inculpatul a prins partea civilă cu mâna stângă de gât, a tras-o înspre el şi a lovit-o cu capul în zona feţei, după care a împins-o şi a doborât-o la pământ. În timp ce partea civilă era căzută la pământ inculpatul a intenţionat să o lovească cu furca în zona capului, dar partea civilă s-a apărat cu braţele, fiind lovită cu partea metalică a furcii în zona braţului drept. Imediat agresiunea fizică a încetat, întrucât fiul inculpatului a intervenit, a luat furca din mâinile inculpatului şi l-a ţinut în braţe, pentru a nu mai lovi partea civilă”. 

Victima a avut nevoie de 10-12 zile de îngrijiri medicale, astfel că va primi daune morale de 4.000 de lei. Sentința nu este definitivă.

Vizualizări: 1,757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: