Eveniment

Gorj: Trei percheziții la traficanți de droguri

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Gorj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj au efectuat astăzi un număr de 3 percheziții domiciliare, într-o cauză având obiect săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

"În cauză s-a reținut faptul că, în vara anului 2022, doi suspecți au înființat la un imobil situat județul Gorj, o cultură de canabis indoor, plantele fiind cultivate în ghivece de flori care au fost, inițial, depozitate în garajul imobilului, iar, ulterior, din cauza temperaturilor scăzute, au fost mutate, la jumătatea lunii septembrie 2022, în locuință, unde suspecții au asigurat condiții de căldură și umiditate propice dezvoltării acestora", a transmis DIICOT.
La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Gorj au fost duse, în vederea audierii, un număr de 5 persoane.


"Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi „Tudor Vladimirescu” Gorj și I.P.J. Gorj – S.A.S.

Suportul de specialitate este asigurat de către D.I.I.C.O.T. – Biroul Tehnic și de Criminalistică și de către Direcția Operațiuni Speciale.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție", a mai precizat sursa citată.

Vizualizări: 1,057

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: