Politică

Gata, mă. Au politizat și bonurile de masă!

Nimic bun nu se întâmplă în județul Gorj fără ajutorul prețios al politicienilor. De exemplu, cei peste o mie de salariați de la Minprest Rovinari vor beneficia, de anul viitor, de bonuri de masă. Să nu credeți că este meritul conducerii Minprest, societate care aparține Complexului Energetic Oltenia.

Nu, este doar meritul politicienilor, după cum aflăm dintr-un comunicat al societății. „Conducerea Minprest Serv S.A. mulțumește, în numele tuturor angajaților, ministrului Energiei, Virgil Popescu, senatorului Ion Iordache și președintelui directoratului Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan, pentru sprijinul acordat celor 1121 de angajați ai societății. Toate diligențele făcute către ministere în vederea repunerii unei stări de normalitate în cadrul societății au dus la acordarea tichetelor de masă pentru toți angajații societății, un obiectiv la care speram de mai mulți ani. Vă asigurăm că Minprest Serv S.A. își va continua activitatea cu aceeași responsabilitate și profesionalism”, a transmis conducerea Minprest. Observați ordinea: ministrul, senatorul, directorul CEO...

Conducerea Minprest a mulțumit de fapt conducerii partidului din care face parte, adică Partidului Național Liberal.

Dar, primii care s-au lăudat că datorită lor se dau bonuri de masă la Minprest sunt pesediștii. Secretarul de stat din Ministerul Energiei, Constantin Ștefan, susținea încă de vineri că i-a cerut ministrului Virgil Popescu să rectifice bugetul Minprest, pentru a le acorda, din nou, bonuri de masă angajaților societății.

„La întâlnirea de vineri, 14.10.2022, de la Târgu-Jiu, cu sindicatele din CE Oltenia, am adus în atenția domnului ministru Virgil Popescu că bugetul rectificat al societății MinprestServ așteaptă să fie semnat, la Ministerul Energiei. Rectificarea bugetului, prin care s-au introdus bonurile de masă, se datorează și domnului deputat Mihai Weber, cu care am mers la Ministerul Muncii pentru obținerea avizării drepturilor salariale pentru angajații Minprest Serv”, a spus Ștefan.

Dacă sunteți salariat al Minprest și vreți să mulțumiți din inimă partidului pentru bonurile de masă, măcar aveți de unde alege.

 

Vizualizări: 2,463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: