Social

Găman: „Ca număr de puncte, suntem cea mai bună echipă din play-out!“

 

Echipa antrenată de Mario Găman s-a apropiat la două puncte de liderul Universitatea Craiova 2. Echipa din Cărbunești i-a învins pe olteni, marți, în etapa a șaptea din play-out-ul Ligii a treia.

Elevii lui Găman s-au impus cu 2-1, și au obținut a treia victorie consecutivă din această fază a competiției. Robert Petculescu a deschis scorul după un sfert de oră de la start, dar dubla lui Ionuț Gîlcescu, din minutele 20’ și87’ a adus toate punctele pentru gorjeni. Antrenorul Mario Găman și-a felicitat elevii, dar și publicul prezent la stadion. Gilortul este cea mai în formă echipă din play-out-ul Seriei 7.

Mario Găman, Gilortul Târgu Cărbunești: „O victorie superbă, o victorie minuntată împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din play-out, echipă formată din copii talentați, ce tind spre mare performanță, dar și noi, azi, am știut ce trebuie să facem, am știut cum să suplinim absența unor jucători importanți din angrenajul nostru și a venit o victorie frumoasă. Cu această victorie suntem cea mai bună echipă, la ora actuală, din play-out, ca număr de puncte, chiar dacă suntem pe locul șase. După această victorie trebuie să fim mândrii de acești băieți și țin să mulțumesc suporterilor care au fost prezenți azi, pentru că eu cred că au văzut un meci frumos, care s-a jucat până în ultima secundă.“

Etapa viitoare, sâmbătă, 11 mai, începând cu ora18:00, Gilortul va întâlni în deplasare cealaltă formație gorjeană a seriei, CSO Turceni.

Vizualizări: 617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: