Ultima oră

Fundașul stânga al FCU, Andre Padula, poate juca pentru naționala României

Fundașul stânga al alb-albaștrilor, Andrea Padula, 27 de ani, poate juca pentru naționala României. Oficialii lui FCU Craiova au anunțat pe pagina de facebook că jucătorul Științei a obținut cetățenia română.

Padula a devenit român cu acte în regulă!

FCU anunță faptul ca jucătorul Andrea Padula, a dobândit cetățenia română și va putea reprezenta naționala României. Andrea s-a născut la data de 04.04.1996, în Elveția, la Mendrisio, mama fiind din România, iar tatăl din Italia.

Andrea Padula a devenit jucătorul Craiovei în acest sezon, iar unul dintre obiectivele sale importante odată cu venirea în Romania, îl reprezintă o viitoare prezenta în naționala României.

Andrea Padula, fundaș stânga FCU Craiova: "Sunt fericit că am reușit să devin român cu acte în regulă. Sunt fericit, și în același timp, să joc pentru FCU Craiova. Este prima mea experiență în România, iar tot ce am realizat de la venirea mea aici și modul în care am fost primit a fost unul deosebit. Îmi doresc sărealizez performanțe la cel mai înalt nivel cu echipamea, iar într-o bună zi, să pot reprezenta cu mândrietricoul echipei Naționale".

Vizualizări: 354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: