Eveniment

FOTO/VIDEO: Incendiu într-un cartier din Târgu Jiu

Mobilizare impresionantă de forțe în zona Lotrului, din municipiul Târgu Jiu! Un incendiu de vegetație uscată a fost sesizat. Reprezentanții ISU Gorj au direcționat mai multe echipaje de pompieri, dat fiinf faptul că focul riscă să se etindă la locuințele oamenilor.

„Pentru că incendiul este in apropierea blocurilor de locuit am dislocat mai multe echipaje de stingere si acordare a primului ajutor calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

Actualizare:

“Am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un incendiu de vegetatie care s-a extins si la fatada unui imobil situat pe strada Lotrului din minicipiul Tg-Jiu.

La fata locului au fost dislocate 2 autospeciale de lucru cu apa si spuma, o autoplatforma pentru lucru la inaltimi si o ambulanta SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, echipajele de interventie constatand ca incendiul se manifesta violent cu posibilitate de propagare.

Incendiu a fost observat si anuntat tarziu, dar colegii nostri au intervenit cu promptitudine si au reusit sa salveze imobilul.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime”, ISU Gorj.

Vizualizări: 887

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: