Social

Foto: Podul din comuna Căpreni este gata! 

Investiție importantă în comuna Căpreni din județul Gorj! Administraţia locală a reușit să finalizeze construirea unui pod, lung de 70 de metri, peste râul Amaradia. Realizarea proiectului a fost posibilă printr-o finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală. 

Podul leagă satul Aluniș de centrul comunei. 

"Este o investiție foarte importantă pentru localitatea noastră. Practic, acum, oamenii pot să ajungă în centrul comunei, unde este postul de Poliție, stația de autobuz și multe altele, fără a mai ocoli câțiva kilometri. Investiția, care a costat 26 de miliarde de lei vechi, este gata, mai trebuie făcute doar mici retușuri. Este un pod cu două benzi, care a înlocui o punte pietonală, pe care oamenii erau nevoiți să o traverseze", a afirmat Emil Cătănoiu, primarul localității Căpreni.

Noul pod este deja folosit de săteni. "Mă bucur că s-a construit acest pod. Până acum eram nevoiți să folosim acea punte pe cabluri sau, dacă eram cu mașina, să facem un ocol destul de mare pentru a ajunge în centrul comunei. Uneori, oamenii treceau chiar prin apă", a afirmat un localnic.

Vizualizări: 672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: