Social

Bîrcă: Avem 46 de magazine în comună

Primarul din comuna gorjeană Turburea, Ion Bîrcă, a spus că greu găsești în comună oameni care să muncească în gospodării, cu ziua. Asta pentru că mai toți au locuri de muncă.

Potrivit primarului, sunt 46 de firme care au magazine în comune și toate merg. Pe lângă cei cinci mii de locuitori, mai sunt muncitorii care lucrează în localitate și care cumpără mâncarea de la aceste magazine, a mai spus primarul Bîrcă.

Ion Bîrcă a spus că sunt circa 150 de salariați la aceste magazine. “Majoritatea au angajați, se face mult comerț. Au tăiat platforma cei de la Petrom, acolo au fost foarte mulți muncitori care veneau să cumpere mâncare din comună. Sunt cei care fac defrișări de la Romsilva, tot așa. Sunt cei care au lucrat la Petrol, au pensii bunicele, sunt clienți”, a spus primarul din Turburea la Tele3.

Ion Bîrcă este de părere că un supermarket ar genera închiderea micilor afaceri. “Un market mare le-ar distruge pe astea. Angajează zece oameni și am afecta 100 - 150 de oameni”, a mai spus primarul.

Vizualizări: 547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: