Politică

Fost parlamentar: Iordache nu are om care să candideze împotriva lui Romanescu!

Politicienii gorjeni, indiferent de culoarea lor politică, sunt tot mai convinși pe zi ce trece că Ion Iordache a făcut cea mai mare greșeală când a dizolvat organizația municipală a liberalilor condusă de Marcel Romanescu.

Fostul deputat de Gorj, Pantelimon Manta, crede că liberalii nu au candidat care să intre într-o luptă electorală cu Romanescu, dacă edilul din Târgu Jiu va alege să părăsească organizația politică așa cum tot mai mulți liberali au făcut-o, după "politica de cartier" implementată de actualul președinte PNL Gorj.

Din punctul de vedere al lui Manta, Romanescu nu are contracandidat la viitoarele alegeri din partea niciunui partid politic. ”Iordache nu are om acum, nu care să-l învingă pe Romanescu, care să dea o bătălie aproape. Se va face de râs! Eu am mai spus că din acest punct de vedere, problema alegerilor de la Târgu Jiu este rezolvată. Partidul Național Liberal Gorj nu are candidat, USR-ul nici atât, AUR-ul nici el. După părerea mea, Iordache este într-o situație foarte delicată!”, a declarat fostul parlamentar de Gorj, Pantelimon Manta.

Toate analizele din ultima vreme se fac cu Marcel Romanescu ca și plecat din PNL, mulți neînțelegând că politica nu-i doar o "curbă", ci este o succesiune de mai multe "curbe". (cu v) 

Vizualizări: 1,565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: