Actualitate

Foame de bani la stat, sute de amenzi

Polițiștii gorjeni au aplicat 253 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 84.160 lei, în doar 24 de ore, anunță IPJ Gorj.

Totodată, pentru încălcarea normelor rutiere au fost reținute 7 permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

Un bărbat de 32 de ani, din orașul Horezu, județul Vâlcea, a fost depistat azi-noapte băut, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bengești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, a comunicat IPJ Gorj.

Reamintim conducătorilor auto că persoana care conduce un autovehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive ori fără permis de conducere și comite un accident de circulație, soldat cu decesul victimei, va fi condamnată la închisoare cu executare, fiind eliminată posibilitatea condamnării cu suspendarea executării pedepsei în astfel de cazuri.

Vizualizări: 602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: