antiVirale

Fiul unor cunoscuți artiști, prins drogat la volan. A făcut circ la INML

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a fost prins drogat la volan, sâmbătă noaptea, în București.

Polițiștii l-au oprit pe Dan Manole, alias Fulgy, pe o stradă din Sectorul 3, pentru un control de rutină. Acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, iar organele legii au decis să-l ducă la Institutul de Medicină Legală, acolo unde să-i fie prelevate probe biologice. În urma testului făcut s-a ajuns la concluzia că fiul Clejanilor consumase canabis.

Potrivit unor surse, Fulgy a făcut circ la INML, având o atitudine sfidătoare și recalcitrantă. La ieșirea din secție, acesta s-a legat și de jurnaliștii prezenți la fața locului.

”Eu nu vă dau voie să mă filmați, că sunt șmecher”, a replicat fiul Clejanilor la ieșirea de la INML, potrivit surselor.

”Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul că aceasta a consumat canabis. În cauză a fost condus la sediul I.N.M.L. în vedere prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal.

Brigada Rutieră organizează permanent astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice din Capitală. Siguranța dumneavoastră constituie prioritatea instituției noastre”, se arată în comunicatul Poliției Române. 

Vizualizări: 2,486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: