La modă

Finanțări pentru tinerii sportivi și artiști. Cum pot aplica!

MOL România și Fundația Pentru Comunitate lansează cea de-a 17-a ediție a programului de promovare a talentelor, adresat tinerilor sportivi și artiști cu rezultate foarte bune. Organizat pe bază de concurs de proiecte, programul oferă sprijin financiar pentru achiziționarea de materiale, echipament sportiv, instrumente muzicale sau pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare la concursuri, festivaluri, cantonamente. 

 

Tinerii sportivi și artiști din Gorj pot depune proiecte timp de o lună, până în data de 23 iunie inclusiv, pentru a obține finanțare. Fondul total de sponsorizare este de 560.000 de lei.

 

Tinerii sportivi și artiști cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani pot depune proiectele online, pe site-ul Fundației Pentru Comunitate, www.pentrucomunitate.ro. Pot fi înscrise atât proiecte individuale, cât și propuneri realizate de echipe sportive sau ansambluri artistice.

 

Solicitările de finanțare trebuie să conțină descrierea rezultatelor solicitanților, recomandările profesorilor și antrenorilor pregătitori, o listă cu obiectivele de viitor și bugetul necesar pentru realizarea acestora.

 

Tinerii de peste 18 ani sunt și ei invitați să se înscrie, existând o categorie specială, dedicată celor care au obținut finanțare în anii anteriori și au trecut de vârsta majoratului.

 

Un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 10.000 lei pentru a acoperi cheltuielile de transport legate de activitatea sa sportivă sau artistică sau pentru a achiziționa echipamente și materiale. Membrii juriilor iau în considerare, pe lângă alte criterii, și corelarea cheltuielilor cu obiectivele stabilite.

 

 

 

 

Vizualizări: 831

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: