La modă

Centrul medical de laserterapie de la Târgu Jiu își deschide porțile 

Centrul medical de laserterapie din Târgu Jiu își va deschide porțile publicului larg. Unitatea medicală va organiza, în data de 17 mai, un eveniment prin care va prezenta doritorilor serviciile medicale și cosmetice pe care le oferă centrul de sănătate. 

Activitățile vor începe la ora 16.00. ”Cu această ocazie aveți posibilitatea de a cunoaște atât centrul nostru, cât și terapeuții care vor susține o prezentare a terapiilor ce contribuie la întreținerea și recuperarea medicală a dumneavoastră, dar și a angajaților. La această întâlnire va fi prezentă și Doamna Doctor Totan Maria, medic specialist pe medicină fizică și de reabilitare”, au transmis reprezentanții centrului medical. 

Centrul de sănătate desfășoară activitate pe Calea Severinului din municipiu. Terapia laser este o ,,armă” terapeutică relativ nouă, nedureroasă ce nu emite radiații ionizate, care este lipsită total de efecte adverse sau secundare. În cadrul centrului de la Târgu Jiu, pacienții pot beneficia de peeling carbonic, un tratament facial revoluționar, care ajută la regenerarea și curățarea pielii.

De asemenea, reprezentanții centrului medical susțin că persoanele care suferă de ameţeli şi dureri specifice spondilozei cervicale pot scăpa în numai două săptămâni de acestea, cu masaj şi laser terapeutic.

 

Vizualizări: 3,238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: