Social

Finanțare pentru microbuze electrice pentru elevii gorjeni

Elevii din județul Gorj vor beneficia de transport modern cu microbuze electrice după ce Consiliul Județean Gorj a obținut o finanțare prin PNRR.

Un proiect depus de Consiliul Județean Gorj a obținut o finanțare de 36.623.453,33 lei (cu TVA), din Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru achiziționarea de microbuze electrice pentru transportul elevilor din județ, după cum a anunțat președintele CJ Gorj.

„Sunt bucuros să anunț aprobarea proiectului „Microbuze electrice pentru elevii Județului Gorj”, o inițiativă ambițioasă ce face parte din Planul Național de Redresare și Reziliență al României, pentru o educație sustenabilă. Având o valoare totală de 36.623.453,33 lei (cu TVA), proiectul ne va permite să achiziționăm microbuze școlare ecologice, prietenoase cu mediul. Astfel, elevii noștri vor beneficia de condiții de transport îmbunătățite și vor învăța despre importanța protejării mediului într-o lume a schimbărilor climatice. Investiția în educație și protecția mediului reprezintă responsabilitatea noastră față de generațiile viitoare, iar aceste microbuze electrice sunt un pas decisiv către un viitor verde al învățământului din județul Gorj”, a precizat președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Vizualizări: 1,029

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: